top of page

RDD Presents: Clinic Simon PhillipsIn 2020 bestond Rotterdam Drum Department 10 jaar, het idee was rond de verjaardag een te gekke clinic te organiseren, dat werd helaas onmogelijk door de tijd waar we ons in bevonden.


Nu is het eindelijk zover, en kan ik met trots presenten dat niemand minder dan Simon Phillips een te gekke clinic komt geven!


Podium Grounds

1 november

Deuren:19:00u

Aanvang: 20:00u


Simon Phillips is een GRAMMY® Award genomineerde drummer, producer en componist. Hij wordt beschouwd als een van ’s werelds meest gerenommeerde en gerespecteerde drummers. Simons stijl weerspiegelt niet alleen zijn technische gave maar ook zijn uitgesproken muzikale gevoeligheid. Of het nu rock, fusion of jazz is, Simon past dezelfde precisie en intensiteit toe op zijn drumwerk, dat nooit emotie en gevoel mist.

In de jaren 70 en 80 werkte Simon met rockbands en artiesten als Jeff Beck, Michael Schenker, Nik Kershaw, Mike Oldfield, Judas Priest, Mike Rutherford, Tears for Fears, 10cc en The Who. Na de dood van Jeff Porcaro in 1992 werd hij onderdeel van de wereldberoemde rockband Toto. Hij verliet de groep in 2014 en waagde zich als drummer en producer in de fusion- en progressieve rockwereld. Momenteel heeft Simon net het nieuwe Protocol V album uitgebracht.347 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Notice!

RDD will be closing earlier then normal on Friday March 15th, due to a funeral. We're open from 10:00u till 13:00u. Sorry for any inconvenience.

Comments


bottom of page